strong signal but no frost love

The worlds first mobile WiFi Peer-2-Peer filesharing app!
leashypoo
Member
Posts: 1
Joined: Tue Feb 15, 2011 5:00 pm

strong signal but no frost love

Postby leashypoo » Tue Feb 15, 2011 5:13 pm

I'm sitting right next to my router so my Wi-Fi signal cant get any stronger and my frost signal bars are ALL light blue and I get mad peers in my list but only for a second or two then they disapear one by one along with all those blue bars even if I hold perfectly still....id love to conect and stay conected...what's up with this?
Motorola cliq running 2.1

danonthelake
Member
Posts: 1
Joined: Sun Feb 27, 2011 11:05 am

Re: strong signal but no frost love

Postby danonthelake » Sun Feb 27, 2011 11:14 am

I've been having this exact same problem! Any fixes would be GREATLY appreciated!!

tracks75
Member
Posts: 3
Joined: Sun Jan 23, 2011 6:17 am

Re: strong signal but no frost love

Postby tracks75 » Sun Feb 27, 2011 4:54 pm

I had a similar issue at first, but I opened a port on my router for Frostwire and set the app to use a specific port instead of Automatic Port Mapping (long press the item in the Preferences Menu).

Bigboss01
Member
Posts: 2
Joined: Sat Dec 13, 2014 3:03 am

Re: strong signal but no frost love

Postby Bigboss01 » Sat Dec 13, 2014 3:07 am

I would like to know if the source code of "Frostwire for android" is available to download. If so, i would like to know the link for it.
I love this application and look forward in helping any way i can.
Ali


Return to “FrostWire Mobile Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests