How do i start stopped transfers?

The worlds first mobile WiFi Peer-2-Peer filesharing app!
Sianide
Member
Posts: 1
Joined: Sun Jan 22, 2012 11:35 am

How do i start stopped transfers?

Postby Sianide » Sun Jan 22, 2012 11:41 am

I have stopped all transfers and ive tried holding my finger on them (highlighting) to see if a menu came up... most logical way to do such actions but nope...

adolelizon
Member
Posts: 4
Joined: Tue Jan 24, 2012 6:07 am

Re: How do i start stopped transfers?

Postby adolelizon » Tue Jan 24, 2012 6:36 am

Ok if you got the new version 1st just below the search button hit stop answer yes then on the right side of the song stoped there should be an arrow pointing down hit it you should get 2 options 1 ressume 2 stop and delete data hit russume it should pick up rite where it left off

Lauhig
Member
Posts: 2
Joined: Fri Feb 17, 2012 7:37 am
Contact:

Re: How do i start stopped transfers?

Postby Lauhig » Fri Feb 17, 2012 8:00 am

adolelizon wrote:Ok if you got the new version 1st just below the search button hit stop answer yes then on the right side of the song stoped there should be an arrow pointing down hit it you should get 2 options 1 ressume 2 stop and delete data hit russume it should pick up rite where it left off

Nice tip - it works. Thanx a lot!
Last edited by Only A Hobo on Wed Feb 29, 2012 6:57 am, edited 2 times in total.
Reason: Spam Signature Removed.

Ushat
Member
Posts: 1
Joined: Fri Jan 18, 2013 9:17 am

Re: How do i start stopped transfers?

Postby Ushat » Fri Jan 18, 2013 10:19 am

Thenks to. fixed

qweeta
Member
Posts: 1
Joined: Thu Jan 08, 2015 2:07 pm

Re: How do i start stopped transfers?

Postby qweeta » Thu Jan 08, 2015 2:16 pm

And, by the way, how I can configure the port on android version of frostwire?

User avatar
Only A Hobo
Moderator
Posts: 8425
Joined: Wed Mar 29, 2006 9:04 am
Location: Just Visiting
Contact:

Re: How do i start stopped transfers?

Postby Only A Hobo » Thu Jan 08, 2015 7:36 pm

I am not sure that this is currently possible. I have checked thoroughly and can see no way. It may, I imagine, be possible to alter the preference set up file but personally I have no idea whatsoever how to do that in Android
Please do not Private Message me with questions that can equally well be posted in the forums, and may also help others. Do use the forum search.


Return to “FrostWire Mobile Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests