FROSTWIRE STOPS WOKING

Have a question :?: We'd love to help you find the answer :!:
neorican1
Member
Posts: 2
Joined: Fri Mar 06, 2015 3:32 pm

FROSTWIRE STOPS WOKING

Postby neorican1 » Fri Mar 06, 2015 5:02 pm

Hi,
My frostwire keeps cutting off -- message FROSTWIRE LAUNCHER STOPPED WORKING----with a note close frostwire. Happens frequently like a half hour so--- I am on Fostwire 6--- I have 25 speed---

Would appreciate any help -- Thanks Ralph

Scott1x

Re: FROSTWIRE STOPS WOKING

Postby Scott1x » Fri Mar 06, 2015 10:11 pm

If you scan the board, you'll find dozens of similar complaints. IF you get bit by this bug, the only solution that I know is to drop back to 5.7.7

You can find instructions here: http://catfangz.com/frostwire/dropback.html

neorican1
Member
Posts: 2
Joined: Fri Mar 06, 2015 3:32 pm

Re: FROSTWIRE STOPS WOKING

Postby neorican1 » Sat Mar 07, 2015 1:36 am

The cutting out happened on version 5 too---- Did any of the others with similar complaints ever find the solution to this problem?
Thanks,,,, Ralph

User avatar
Only A Hobo
Moderator
Posts: 8425
Joined: Wed Mar 29, 2006 9:04 am
Location: Just Visiting
Contact:

Re: FROSTWIRE STOPS WOKING

Postby Only A Hobo » Sat Mar 07, 2015 4:21 am

@neorican1

What is your Operating System please?
Please do not Private Message me with questions that can equally well be posted in the forums, and may also help others. Do use the forum search.


Return to “FrostWire Desktop Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest