"starting connection" but won't actually connect

Have a question :?: We'd love to help you find the answer :!:
i kill spies
Member
Posts: 3
Joined: Wed Aug 22, 2007 10:22 pm
Location: Michigan
Contact:

"starting connection" but won't actually connect

Postby i kill spies » Wed Aug 22, 2007 10:41 pm

I had frostwire installed on my computer once and it worked fine until my computer crashed. I had it sent into the manufacturer, but when I got it back frostwire wouldn't work so I deleted it and re-downloaded it.
Finally I got the right version, but I'm having a diffrent problem. It says "starting connection", but it won't actually connect.
I use a MAC OSX version 10.3.3

What can I do to get this working again??
Over & Out

.:Kena:.

User avatar
Only A Hobo
Moderator
Posts: 8395
Joined: Wed Mar 29, 2006 9:04 am
Location: Just Visiting
Contact:

Postby Only A Hobo » Thu Aug 23, 2007 5:14 am


i kill spies
Member
Posts: 3
Joined: Wed Aug 22, 2007 10:22 pm
Location: Michigan
Contact:

Postby i kill spies » Thu Aug 23, 2007 9:57 pm

it doesn't seem to be working. am i supposed to paste it into the frostwire file or the gnutella file?
maybe if you re-send the code i'm supposed to paste?
Over & Out



.:Kena:.

User avatar
Only A Hobo
Moderator
Posts: 8395
Joined: Wed Mar 29, 2006 9:04 am
Location: Just Visiting
Contact:

Postby Only A Hobo » Fri Aug 24, 2007 5:08 am

Open your gnutella.net file in Users>your name>library>preferences>frostwire using Text edit.

Delete/cut all the text in the file. copy the text from my pm paste it in and hopefully it will then work.

so .. the gnutella.net file which is inside the Frostwire preferences folder

i kill spies
Member
Posts: 3
Joined: Wed Aug 22, 2007 10:22 pm
Location: Michigan
Contact:

Postby i kill spies » Fri Aug 24, 2007 8:19 pm

success!! it has excellent signal - thank you very much!!
(i figured out that i pasted it into the wrong thing the last time - whoops!!)
Over & Out



.:Kena:.


Return to “FrostWire Desktop Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Yahoo [Bot] and 3 guests