FrostWire 5.0.7: can not install

Have a question :?: We'd love to help you find the answer :!:

FrostWire 5.0.7: can not install

Postby oardinairy » Fri Jul 08, 2011 3:49 pm

Can someone give me a clue why 5.0.7 will not run through the wizard and install the files so I can even use this new Frostwire? I have the latest Windows XP including all the security and update files. I have the latest Java. I have uninstalled and reinstalled five times, always the same results whether I have my firewall and virus protection on or off. My computer is well above the hardware minimums, quite honestly, all my friends with Vista and Windows 7 have it running. But it says it should run with XP. So like everything else Frostwire has done for the last year, it has left me more than a little disappointed.
oardinairy
Member
 
Posts: 1
Joined: Fri Jul 08, 2011 3:38 pm

Re: FrostWire 5.0.7: can not install

Postby Only A Hobo » Fri Jul 29, 2011 3:06 am

There has been a problem with the installation wizard not showing in its entirety. You should be able to resize or drag the wizard window to show the next button on the bottom.

Apologies for overlooking this.
Please do not Private Message me with questions that can equally well be posted in the forums, and may also help others. Do use the forum search.
User avatar
Only A Hobo
Moderator
 
Posts: 8325
Joined: Wed Mar 29, 2006 9:04 am
Location: Just Visiting


Return to FrostWire Desktop Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 7 guests